Назад

Търговската палата с нов офис, разширява услугите


 • Търговската палата с нов офис, разширява услугите


  Бургаската търговско-промишлена палата ще разшири кръга от услуги, които предлага както на утвърдили се, така и на стартиращи фирми.

  Това стана ясно по време на откриването на новия офис на структурата. За събитието от столицата пристигна шефът на БТПП Цветан Симеонов.

  Целта ни е да затворим цикъла от необходимите знания, които трябва да има бизнесът, за да реализират успешно своята дейност, обясни председателят на БсТПП Цанко Иванов.

  Голяма част от фирмите са малки и не могат да си позволят специалисти във всички области, тук ще даваме консултации, свързани с ранното пенсиониране, с преоценката на пенсиите, с повишаването на квалификацията в различни области, допълни Иванов. Той подчерта, че БсТПП разполага с опитен екип, който е актуализирал познанията си в европейски семинари и обучения.

  Значителна част от консултациите ще бъдат безплатни за членовете на палатата.

  Предстои създаване на база данни за движими и недвижими имоти, машини и съоръжения, която ще подпомогне процеса на търсене и предлагане в бизнес средите.

  Шефът на БТПП Цветан Симеонов, областният управител на Бургас Вълчо Чолаков и кметът Димитър Николов прерязаха лентата на новия офис, който се намира в представителна сграда на ул. „Булаир".

  Снимка на три колони - Шефът на БТПП Цанко Иванов посреща кмета на Бургас Димитър Николов пред новия офис на палата на ул. „Булаир".


Назад