Назад

Анализатори на БТПП и Института за пазарна икономика ще отчитат икономическата активност и промените в благосъстоянието на българските предприемачи


 • Анализатори на БТПП и Института за пазарна икономика ще отчитат икономическата активност и промените в благосъстоянието на българските предприемачи
   

  София, 7 септември /Людмила Спасова, БТА/ Председателят на Българската търговско-промишлена палата Цветан Симеонов и Изпълнителният директор на Института за пазарна икономика Светла Костадинова се договориха за интензивен обмен на информация.
  На срещата проведена в БТПП стана дума за работа по анализиране на икономическите показатели за развитие на бизнес средата, за провеждане на задълбочени проучвания за мнението на представителите на бизнеса по процесите в пазара на труда, заетостта и  предимството на иновациите.
  Обсъдени бяха най-важните въпроси на данъчното облагане, необходимостта от реформа в социалното осигуряване и административното обслужване на бизнеса. Коментирани бяха въпросите свързани с Бюджета за 2012 година, процедурата по обсъждането на който се очаква да набира сили в следващите месеци.

  Линк

Назад