Назад

БНР "ХОРИЗОНТ" - БТПП връчва Годишни награди за постижения в икономиката


 • БТПП връчва Годишни награди за постижения в икономиката


  Българската търговско-промишлена палата (БТПП) предстои да връчи Годишните награди за постижения в българската икономика. Церемонията се състои за 22-ри пореден път. На тържеството ще присъстват представители на държавните институции, дипломатическите мисии у нас, браншови организации и партньори.
   
  По традиция бизнес организацията награждава победителите в класацията Топ 100 на водещи фирми в българската икономика. Предприятия, които дават 80 на сто от брутния вътрешен продукт.  Председателят на палатата Цветан Симеонов обяви, че резултатите на първите 100 фирми в сравнение с миналата година са между 40 и 70% по-добри:
  Което показва, че добрите стават все по добри и не е невъзможна мисията да се прави бизнес, даже в тези трудни условия, обратното, за някои то е възможност и предизвикателство.
   
  Наградените компании са в IT сектора, машини, оборудване и търговия, тоест предимно фирмите, обвързани с експорта на страната, който от няколко години определя и икономическия растеж. С годишните награди  ще бъдат отличени и посланик, търговски представител, регионална палата, медия и журналист.
   

  Линк

Назад