Назад

БТПП организира Бизнес делегация в Тайван 9 - 14 октомври 2011


 • БТПП организира Бизнес делегация в Тайван 9 - 14 октомври


   
  БТПП организира Бизнес делегация в Тайван 9 - 14 октомври 2011
  Понеделник 01 Август 18:25:59 
  София /КРОСС/ Българската търговско-промишлена палата и Тайпе – Световен търговски център в София организират бизнес делегация в Тайван в периода 9 – 14 октомври 2011 г. По време на визитата ще бъде посетено международното изложение за електроника и дигитални технологии TAITRONICS.

  На изложението ще се представят най-новите предложения в сферата на електрониката: пасивни компоненти, активни компоненти, LED компоненти и приложения, батерии и токозахранващи устройства, кабели и проводници, гъвкава електроника, контролно-измервателни прибори, системи за сигурност и контрол, битова електроника, RFID, индустриално оборудване, електронни компоненти и др.Източник: Информационна агенция КРОСС
  Агенция КРОСС - цялата новина 

  Линк

 • БТПП организира Бизнес делегация в Тайван 9 - 14 октомври 2011


   
  01 август 2011 18:25  
  София /КРОСС/ Българската търговско-промишлена палата и Тайпе – Световен търговски център в София организират бизнес делегация в Тайван в периода 9 – 14 октомври 2011 г. По време на визитата ще бъде посетено международното изложение за електроника и дигитални технологии TAITRONICS. На изложението ще се представят най-новите предложения в сферата на електрониката: пасивни компоненти, активни компоненти, LED компоненти и приложения, батерии и токозахранващи устройства, кабели и проводници, гъвкава електроника, контролно-измервателни прибори, системи за сигурност и контрол, битова електроника, RFID, индустриално оборудване, електронни компоненти и др.
  Паралелно с изложението, домакинът - TAITRA – Тайвански съвет за развитие на външната търговия организира индивидуални бизнес срещи с тайвански производители, съобразени с Вашите продуктови предпочитания. Срещите се провеждат в специална конферентна зала и спестяват времето за посещение на всички щандове. Селекцията на тайванските фирми се прави сред производители от цялата страна, които обхващат не само изложители.
  Посещението в Тайван е препоръчително за следните видове фирми:
  - компании, работещи в областите електроника и дигитални технологии
  - компании с интереси в Тайван от всички сектори
  - компании с вече установени контакти в Тайван.
  /ДН/
   

  Линк

Назад