Назад

Ловим инвеститори с бизнес каталог


 • Новини от Стара Загора - БТПП представи България - Търговски каталог 2011


   
  Българската търговско-промишлена палата днес представи на 10-то юбилейно издание на България - Търговски каталог 2011. В пресконференцията участваха председателят на Палатата Цветан Сименов, председателят на Съвета на браншовите организации Марияна Кукушева и екипът, съставил каталога, съобщиха от пресцентъра на БТПП. 

  Линк

 • Ловим инвеститори с бизнес каталог


   
  МИЛА МИШЕВА

  21.07.2011

  6200 фирми включва 10-ият български търговски каталог, което е с 2000 повече спрямо предишното издание, съобщи шефът на Българската търговско-промишлена палата (БТПП) Цветан Симеонов по време на представянето му вчера. По-голямата част от компаниите са малки и средни предприятия от общо 324 бранша, сред които най-активни са селскостопанската и мебелната промишленост, обясни Мариана Кукушева от съвета на БТПП.
  За първа година изданието включва и 62 индустриални парка у нас. Каталогът ще достигне до 47 европейски промишлени палати, 200 търговски центъра и 60 международни партньорски организации. Това ще привлече повече чужди инвестиции у нас, категоричен е Симеонов.
  Българските търговски каталози се радват и на голям интерес от страна на американските и британските библиотеки, които всяка година го купуват. Юбилейното издание струва 36 лв., като данните са както на български, така и на английски.
  Онлайн вариантът обаче е по-добрият избор, защото там информацията се актуализира ежедневно, в случай че фирмите сменят адреса или телефона си. Годишният абонамент за каталога е 22 лв. 

  Линк

Назад