Назад

Софика Груп в бизнес делегация водена от президента Георги Първанов ще бъде на посещение в Словения, 6-7 юни


  • Софика Груп в бизнес делегация водена от президента Георги Първанов ще бъде на посещение в Словения, 6-7 юни


     Изпълнителният директор на Софика Груп Стефан Бумов ще участва в бизнес делегация, придружаваща президента на Република България Георги Първанов по време на официалното му посещение в Словения, в периода 6 - 7 юни 2011 г. Представители на близо 20 компании от сфери като нефтена, обувна, хранително-вкусова и фармацевтични промишлености, машиностроене и аутсорсинг, ще се включат в делегацията организирана от Българска търговско-промишлена палата (БТПП).
    По време на посещението БТПП и Словенската Търговско-промишлена палата организират срещи със словенски партньори и бизнес форум под егидата на президентите на България и Словения.
    Бизнес възможностите и перспективите за инвестиции бяха сред основните теми на участието на Стефан Бумов в Петата регионална конференция на Центъра за предприемачество и управленско развитие (CEED), чийто домакин преди повече от седмица отново беше Словения. Над 200 предприемачи от над десет държави в югоизточна Европа имаха възможността да обсъдят тенденциите в глобален мащаб и възможностите, които те предоставят. Някои от най-успелите предприемачи от региона споделиха своите възгледи върху новите бизнес модели, променящите се пазари и технологии.

    Линк

Назад