Назад

БТПП пое грижата за поддържката на градинка пред сградата си


 • В БТПП бяха връчени първите 22 удостоверения на строителни предприемачи


   След подписания на 20 април меморандум между Българската предприемаческа камара в строителството и Българската търговско-промишлена палата за издигане ролята и авторитета на професията "строителен предприемач" днес в Палатата бе представен работещия  Доброволен регистър на предприемачите в строителството, като част от базата данни, публикувани на сайта на БТПП в интернет -  http://www.bcci.bg/services/bpk_list,  с осигурен свободен достъп до информацията.
  Линк

 • БТПП пое грижата за поддържката на градинка пред сградата си
   
  София /КРОСС/ Със засаждане на цветя служителите на Българската търговско-промишлена палата от днес поеха грижата за поддръжка в образцов вид на зелената градинска площ пред Палатата.
  Това става със съгласието на Дирекция Зелени системи на Столична община поискано и получено в рамките на по-малко от месец, съобщиха от палатата.
  Надявам се всички гости на Палатата да бъдат приятно впечатлени от този зелен оазис, който се намира точно пред нашия офис – каза председателя Цветан Симеонов.
  Ще разчитаме минаващите и гражданите на квартала също да ценят и пазят тази красота.
  /ВС/

  Линк

 • БТПП пое грижата за поддържката на градинка пред сградата си


   
  София /КРОСС/ Със засаждане на цветя служителите на Българската търговско-промишлена палата от днес поеха грижата за поддръжка в образцов вид на зелената градинска площ пред Палатата. Това става със съгласието на Дирекция Зелени системи на Столична община поискано и получено в рамките на по-малко от месец, съобщиха от палатата.

  Линк

Назад