Назад

Специална награда за Вяра Анкова в категорията „Жена Мениджър”


 • Награди за бизнес дами


   Бяха наградени дамите в първото издание на "Национален конкурс Жена предприемач и Жена мениджър на годината" за 2010 от Българска търговско-промишлена палата (БТПП).
  Председателят на УС на БТПП Цветан Симеонов връчи Диплом на Палатата, на директора и едноличен собственик на "АВЛ-София" ЕООД, Йорданка Виячка. Отличието е за успешна стопанска дейност през 2010г., за ефективен мениджмънт, висока производителност, ръст на приходите от продажби и положителни финансови резултати.
  В "Националния конкурс жена предприемач и мениджър на 2010 година" с голямата награда беше удостоена Стефка Капанова, управител и съсобственик на габровска строителна фирма. Тя получи красива статуетка изработена от Ставри Калинов и почетна грамота, която и връчи кметът на София Йорданка Фандъкова.

  Линк

 • Награди за бизнес дами


   яха наградени дамите в първото издание на “Национален конкурс Жена предприемач и Жена мениджър на годината“ за 2010 от Българска търговско-промишлена палата (БТПП).Председателят на УС на БТПП Цветан Симеонов връчи Диплом на Палатата, на директора и едноличен собственик на “АВЛ-София“ ЕООД, Йорданка Виячка. Отличието е за успешна стопанска дейност през 2010г.
  Линк

 • Новосъздадения съвет по иновации коментира Йосиф Аврамов пред радио "Благоевград"


   
  Линк

 • БТПП връчи награда в първото издание на "Национален конкурс Жена предприемач и Жена мениджър на годината" за 2010


   Председателят на УС на БТПП Цветан Симеонов връчи Диплом на Палатата, на директора и едноличен собственик на „АВЛ-София” ЕООД, гр. София г-жа ЙОРДАНКА ВИЯЧКА. Отличието е за изключително успешна стопанска дейност през 2010г., за ефективен мениджмънт, висока производителност, ръст на приходите от продажби и положителни финансови резултати.
  Българската търговско-промишлена палата и КРИБ бяха партньори на „Клуб на жените предприемачи и мениджъри в България” по излъчването и награждаването на победителките  в първото издание на „Национален конкурс Жена предприемач и Жена мениджър на  годината”.
  Националният конкурс Жена предприемач и Жена мениджър на  годината мениджър на 2010 година се проведе под патронажа на Първата дама на Република България Зорка Първанова и с участието на столичния кмет Йорданка Фандъкова.
  В „Националния конкурс жена предприемач и мениджър на 2010 година" за  Жена предприемач за 2010 г беше определена г-жа Жанет Попова. Тя получи статуетка на Вежди Рашидов. Стефка Капанова, управител и съсобственик на габровска строителна фирма бе определена за жена мениджър за 2010 година и получи статуетка изработена от Ставри Калинов и почетна грамота, която лично и връчи кметът на София Йорданка Фандъкова.

  Линк

 • Специална награда за Вяра Анкова в категорията „Жена Мениджър”


   На официална церемония на националния конкурс „Жена предприемач и жена мениджър на 2010г." в зала „Роял" на хотел „Шератон", на 19-ти май „Клуб на жените предприемачи и мениджъри в България" отличи със специалната награда в категорията „Жена Мениджър" генералния директор на БНТ Вяра Анкова.
  Наградата й бе връчена от председателя на Клуба на жените предприемачи и мениджъри в България г-жа Мариана Печеян за проявения кураж и инициативност при провеждането на реформи в националната телевизия.
  Голямото отличие за „Жена ПРЕДПРИЕМАЧ на 2010 година" беше връчено на г-жа Жанет Попова, а за „Жена МЕНИДЖЪР на 2010 година" на г-жа Стефка Капанова.
  Конкурсът се организира съвместно от Клуб на жените предприемачи и мениджъри в България и Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ), и Българската търговско-промишлена палата (БТПП). Той се провежда под патронажа на Първата дама на Република България Зорка Първанова. Неговата мисия е да представи пред нашата общественост българската жена, развиваща реален бизнес, и да отдаде заслуженото признание на нейната инициативност и решителност да създава работни места, да инвестира и плаща данъци.
  Основните призове бяха пластики на Вежди Рашидов и Ставри Калинов - в категориите „Жена предприемач на 2010г." и „Жена мениджър на 2010г.". Бяха връчени и десет специални награди, присъдени от министерства и държавни агенции на жени, отличили се в съответните индустриални браншове.

  Линк

Назад