Назад

Пластика на Вежди за дама, успяла в бизнеса


 • Пластика на Вежди за дама, успяла в бизнеса


   
  Пластика на Вежди Рашидов е голямата награда, която ще бъде връчена на дамата с най-успешен бизнес у нас, съобщиха за „Класа“ от Клуба на жените предприемачи и мениджъри. Тържественият финал на националния конкурс за успешен бизнес сред дамите е насрочен за 19 май от 19.00 часа в зала „Роял“ на хотел „Шератон“. Конкурсът се организира с подкрепата на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) и Българската търговско промишлена палата (БТПП). Председател на журито, което ще оценява бизнесдамите, е министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов. Кметът на София Йорданка Фандъкова и БНБ шефът Иван Искров също ще си кажат думата в подбора на най-успелите жени в предприемачеството. 
  В категорията „Жена, мениджър за 2010 г.“ също ще бъдат присъдени награди - най-авторитетната от тях е пластиката на скулптора Ставри Калинов, която ще отиде при дамата, която най-успешно управлява чужд бизнес. 
  Клубът на жените предприемачи и мениджъри е с амбицията да стимулира професионалистите в бизнеса, да даде шанс на българката да покаже своя реален обществен принос във важни сфери на икономиката. Националният конкурс ще има голям морален ефект и ще даде нови шансове на женското предприемачество, смята председателката на клуба, бизнесдамата Мариана Печеян. 

  Линк

Назад