Назад

Ден на отворените врати в БТПП


 • Ден на отворените врати в БТПП
   
  София /КРОСС/ Българската търговско-промишлена палата провежда отново Ден на отворени врати за очертаване и представяне на обществената мисия на БТПП и за последващо представяне на информационен пакет от възможни теми за публикации и развитие в медиите и за акцентиране на нови теми интересни за журналистически публикации. Ще бъдат представени новите моменти в работата, услугите в полза на бизнеса и инициативите, в които участва, съобщиха от палатата.
  Събитието ще се проведе на 10 май 2011 година от 10 до 12.30 часа в сградата на БТПП ул. Искър 9
  Обществената мисия и очаквани резултати на БТПП по изпълнение програмата за 2011 година - резултати от Годишния отчет на БТПП за 2010-та година, честване на 116 години от създаването, обявяване на годишен журналистически конкурс 2011, ще бъдат представени от Цветан Симеонов, председател на УС на БТПП.
  Във фоаето на Палатата ще отвори врати постоянна галерия "Арт Виза България". Новата галерия е арт визия на интегрираната медия за изкуство и туризъм "Арт Виза България", която има амбициите да интегрира изкуство и туризъм в нов културен бранд. Ще селектира и представя всеки месец произведения на български художници. Първата експозиция ще представи във фокус произведенията на 7 български автори.Картините във фоайето на Българската търговско- промишлена палата (БТПП), на ул. "Искър"№9 ще се сменят на всяко 10-то число на месеца.

  Линк

Назад