Назад

expoworld.bg - БТПП организира бизнес делегация до Индия


 • БТПП организира бизнес делегация до Индия


  Българската търговско-промишлена палата организира бизнес делегация до Индия в периода 26 – 30 март тази година. В рамките на визитата ще се проведе бизнес форум „Индия – Централна Европа” в Делхи по инициатива на  Федерацията на индийските търговско-промишлени палати (FICCI) и Министерството на външните работи на Индия.
   
   
   
  Форумът ще акцентира върху разширяване на икономическите връзки между Индия и страните от Централна Европа, особено в сферата на: иновациите, новите технологии, услугите, инфраструктурните проекти, чистите и зелени технологии, хуманитарните науки, образованието, банковите и финансовите услуги, фармацията, земеделието, хранителната промишленост, научно-изследователската дейност и др.
   
   
   
  Програмата на форума ще включва регионални панели, панели по отделни страни, кръгла маса на посланици / мениджъри на компании, B2B срещи на бизнеса и др. През първия ден на форума ще бъде дадена възможност на представителите на страните-участнички да представят бизнес и инвестиционния климат в съответната страна. Вторият ден ще е изцяло посветен на обсъждане на възможностите за развитие на икономическите връзки с отделните държави, както и осъществяване на  B2B срещи.
   
   
   
  Заинтересованите е необходимо да изпратят попълнена регистрационна карта и копие от задграничен паспорт до 25 февруари 2014 г. на e-mail: irelations@bcci.bg.
   
   
   
  Разходите, свързани с участието в пътуването, възлизат на 1580 евро и включват самолетен билет, 4 нощувки, организационна такса, застраховка и виза. Таксата за участието в пътуването може да се плати в брой на касата на БТПП или по банков път до 28 февруари 2014 г.
   
   
   
  За повече информация: дирекция „Международно сътрудничество и международни организации” при БТПП, тел.: 02/ 8117 421 и 02/8117 489, e-mail: irelations@bcci.bg.
   
  Брошура за форума, регистрационна форма, проект на програма, можете да откриете на линка: http://www.bcci.bg/news/7082

  Линк

Назад