Назад

Италианският бизнес търси партньор у нас чрез БТПП


 • Италианският бизнес търси партньор у нас чрез БТПП


   
  28 март 2011 18:31  
  София /КРОСС/  Председателят на УС на БТПП Цветан Симеонов разговаря с Джовани Гайдано президент на Е.С.П. къмпани – Италия, съобщиха от търговско-промишлената палата. На наскоро проведената 18-та Международна изложба за охрана, сигурност и безопасност SECURITY, фирмата Е.С.П. представи уникална противопожарна технология Манджиафуоко, която  се използва в бита, в оборудването на автомобили и в космоса.
  „Ние приветстваме всяко предложение за внедряване на технологични новости в българската икономика и затова ще съдействаме с нашите информационни възможности за намиране на български партньор”, каза Симеонов.
  „Препоръчително е всеки инвеститор да използва в своите договори включването на арбитражна клауза, като индикатор за проверка доколко неговите нови партньори са стабилни. В следващите 10 години страните от Черноморската зона все повече ще бъдат обект на икономически интерес, а България е добра стартова точка”, заключи Цветан Симеонов.
  За Джовани Гайдано България вече е добро място за инвестиции и производства за развитите пазари, особено за високотехнологични продукти, които са екологично безопасни.
  /ВС/


  Линк

Назад