Назад

СЕДМИЦА - Николай Бареков: Няма да рекетирам бизнеса като Плевнелиев,Първанов и Борисов


 • Николай Бареков: Няма да рекетирам бизнеса като Плевнелиев,Първанов и Борисов

  24.01.2014 / 17:07

  "Гарантирам, че няма да рекетирам българският бизнес както го правеха Росен Плевнелиев, Георги Първанов и Бойко Борисов. Днес се срещнах с най-големите организации на работодателите и синдикатите. Заедно с тях ще работим за намаляване на безработицата и повишаване на благосъстоянието и заплатите на нашите сънародници". Това заяви преди минути пред ПИК Николай Бареков, лидер на партия "България без цензура".

  Новият политик даде да се разбере, че ще работи по нов и модерен начин с бизнеса.

  "Представих на работодателските организации част от икономическия екип на "България без цензура". Аз ще работя с всички организации, а не само с КРИБ, която бе толерирана от Борисов", подчерта Бареков.

  Организираната от него кръгла маса на тема „Бизнес в България – проблеми и предизвикателства“ се проведе в София.

  Във форума, който протече при пълна зала, участие взеха представители на бизнеса и синдикатите, сред които: Георги Табаков – председател на Български икономически форум, инж. Александър Загоров – Конфедерален секретар в КТ „ПОДКРЕПА”, Цветан Симеонов – председател на БТПП, Васил Велев – председател на Асоциация на индустриалния капитал, Николай Недев – изпълнителен секретар на КНСБ, Ангел Славчев – Граждански контрол и др.

  "Събрахме се тук, за да чуем, това, което вие ще ни кажете и да покажем един друг начин на комуникация с бизнеса. Истината е, че ако имаме проблеми, а ние имаме такива, те не са стигнали до крайност само заради предприемачеството на бизнеса. Предприемачеството и бизнеса бяха гарант за гражданския мир в държавата", каза Бареков по време на форума.


  Линк

Назад