Назад

БНР радио София - БНР - Годишните награди на БТПП за 2013 г. очертават тенденциите в развитието на българския бизнес и показват кои са печелившите практики


  • БНР - Годишните награди на БТПП за 2013 г. очертават тенденциите в развитието на българския бизнес и показват кои са печелившите практики

    Годишните награди на БТПП за 2013 г. очертават тенденциите в развитието на българския бизнес и показват кои са печелившите практики. Коментар на Цветан Симеонов, председател на БТПП:
    „Почти без изненади преминаха последните години. В Последните години предвижданията на бизнеса се реализират в практиката. Изследванията които правим дават все по-надеждна информация за това какво ще се случи.
    По думите на Цветан Симеонов 2013-та г. ще се характеризира с липса на влошаване в икономическата среда, но и без съществен напредък, което не е достатъчно. Икономиката твърде дълго е в застой и е крайно време да се направят стъпки като облекчаване на режимите, решителни мерки за подобряване на достъпа, особено на малките и средни фирми за подобряване на достъпа до кредитиране, продчерта председателят на БТПП. Затова Палатата подготвя серия предложения, които ще бъдат представени скоро на компетентните институции, съобщи той.
     

Назад