Назад

infoTourism - Туристически ден на Южна Африка се проведе в БТПП


 • Туристически ден на Южна Африка се проведе в БТПП


   
  Специално за събитието от Берлин пристигна посланикът на РЮА в Германия Реф Стофиле, за да подкрепи инициативата на южноафриканското посолство в София. С 12% се е повишил  туристопотокът от Германия към РЮА за 2012 г., посочи той и каза, че най-добрият продукт на РЮА е гостоприемството на хората.
  Временно управляващият посолството на Република Южна Африка в София Боки Мотлунг представи стандарта на живот в РЮА и възможностите за туризъм. Председателят на парламентарната група за приятелство с Южна Африка Румен Йончев приветства участниците и сподели лични впечатления от пътувания там.
  Туристически ден на Южна Африка се проведе в БТПП
  Регионалният маркетинг мениджър на Турските авиолинии Диана Павлова презентира възможностите за пътуване от София до дестинации в Южна Африка, а Ганчо Ганчев, консул в южноафриканското посолство в София, разясни изискванията за издаване на визи.За участващите в събитието представители на над туристически 30 фирми имаше изненада – организирана от посолството на РЮА томбола с атрактивни награди. Най-голямата от – едноседмично пътуване с включен транспорт до Южна Африка, се падна на представител на БАТА.

  Линк

Назад