Назад

1 към 1 в строителството - Форум представя бизнес-перспективите за българските фирми в Хърватия


 • Форум представя бизнес-перспективите за българските фирми в Хърватия


  Българо-хърватски бизнес форум ще представи пред българските фирми възможностите и перспективите за бизнес в Хърватия – най-новата страна-членка на ЕС. Форумъ ще се проведе на 15 октомври 2013 г. (вторник) от 10.00 ч. в Българската търговско-промишлена палата (БТПП).
  Конференцията е по повод официалното посещение в България на президента на Република Хърватия Иво Йосипович и се организира от Българската търговско-промишлена палата (БТПП) съвместно с Икономическата камара на Хърватия и Посолството на Хърватия в София.  
  В официалното откриване на форума ще участват президентът на България Росен Плевнелиев и президентът на Хърватия Иво Йосипович.
  Българските участници имат изключителната възможност да се запознаят с икономическите условия и бизнес перспективите в най-новата страна членка на Европейския съюз. Ще бъдат представени възможностите за бъдещи партньорства.
  Специално внимание ще бъде отделено на потенциалните перспективи за дългосрочно сътрудничество и партньорство в областта на европроектите.
  След събитието участниците ще имат възможност да се срещнат с представители на Икономическата камара на Хърватия и да зададат своите въпроси.
  Участието е безплатно.

  Линк

Назад