Назад

myPR - Предстоящо: Президентите на България и Хърватия откриват Българо-хърватски бизнес форум в БТПП


 • Предстоящо: Президентите на България и Хърватия откриват Българо-хърватски бизнес форум в БТПП


  По повод официалното посещение на президента на Република Хърватия Иво Йосипович в България, Българската търговско-промишлена палата (БТПП), съвместно с Икономическата камара на Хърватия и Посолството на Хърватия в София, организират Българо–хърватски бизнес форум, който ще се проведе на 15 октомври 2013 г. /вторник/ в БТПП, ул. „Искър”9, зала А, ет.1, гр. София от 10.00ч.
  В официалното откриване на форума ще участват президентите на България Росен Плевнелиев и на Хърватия Иво Йосипович.
  По време на форума ще бъдат представени инвестиционният климат и бизнес среда в Хърватия, както и бъдещите възможности за сътрудничество с България в областта на европроектите.
  След събитието участниците ще имат възможност да се срещнат с представителите на Икономическата камара на Хърватия и да зададат своите въпроси.
  Провеждането на бизнес форума бе сред обсъжданите теми по време на срещата на новоназначения посланик на Република Хърватия у нас Лйерка Алайбег и председателя на БТПП Цветан Симеонов при посещението й в Палатата. Цветан Симеонов запозна посланик Алайбег с развиваните дейности и услугите, които предоставя БТПП, както и с участието на Палатата в диалога с правителството. 
  За повече информация:
  http://www.bcci.bg/news/6281
  http://www.bcci.bg/news/6280

  Линк

Назад