Назад

Vseki den - Етиопци влизат в земеделието


 • Етиопци влизат в земеделието


  Етиопци влизат в родното земеделие. Регионалният директор на компанията „Al Sulaiteen Group of Companies" Plc Бедру Султан посети Българската търговско-промишлена палата (БТПП) и се срещна с председателя й Цветан Симеонов. В срещата участва и изпълнителният директор на „Булгаргеомин" Георги Раковски.
   
  „Al Sulaiteen Group of Companies" Plc работи основно в сферата на селското стопанство. Компанията търси сътрудничество с български бизнес партньори в областта на производството и търговията с малки култиватори и трактори за обработка на земя, осветителни тела, генератори, водни помпи и турбини, оранжерии, хладилни складове, стъклени опаковки за хранителна промишленост.
   
  Представяйки етиопската фирма, Бедру Султан отбеляза, че тя работи в тясно сътрудничество с правителството на Етиопия и че получава финансиране от Катарски инвестиционен фонд. Председателят на БТПП запозна госта с дейностите на палатата и изрази готовност за съдействие за намирането на надеждни български партньори на етиопската фирма.

  Линк

Назад