Назад

CROSS - Иновативна платформа помага на бизнеса в маркетинга


 • Иновативна платформа помага на бизнеса в маркетинга


  /КРОСС/ Българската търговско-промишлена палата взе участие в първото представяне на иновативната платформа "Linked2Media", която подобрява маркетинговите стратегии на малките и средни предприятия (МСП). Представянето се състоя на 17 септември в Милано.
  Възможности на платформата бяха представени пред малки и средни предприятия от обувния бранш, участващи в престижното изложение MICAM Fiera Milano Exhibition, събиращо голям брой производители от обувната промишленост. По време на изложението бяха проведени презентации, демонстрации, обучения и тестване на платформата от страна на производителите, като беше получена и обратна връзка с цел оценка и препоръки от страна на бизнеса за подобряване на системата.
  Целта на разработваната платформа е да даде възможност на МСП да обработват автоматично наличната информация в популярните социални мрежи и други уеб-сайтове и да следят трендовете на своята репутация. Така те ще могат да се ориентират за оценката на своите търговски марки и продукти, да идентифицират нуждите на пазара, да подобряват маркетинговата си стратегия и да осъществяват бърза възвръщаемост на инвестициите си в областта на рекламата.
  Предстои представяне и тестване на платформата и от страна на българските фирми, което ще бъде проведено в България в началото на 2014 г. БТПП ще обяви инициативата в своя уеб сайт: www.bcci.bg и чрез излъчване на директен мейлинг до своите членове.
   
   

  Линк

Назад