Назад

EuroChicago - БТПП и американското посолство в София организират бизнес делегация за WEFTEC ’2013 – Чикаго


 • БТПП и американското посолство в София организират бизнес делегация за WEFTEC ’2013 – Чикаго


  Българската търговско-промишлена палата и Търговското представителство към посолството на САЩ в България организират официална бизнес делегация, която ще посети търговското изложение за води WEFTEC ’2013  – Чикаго, Илинойс, в периода 5-9 октомври 2013 г. Посолството на САЩ ще организира срещи с изложители, както и посещение на пречиствателна станция за отпадъчни води. На 11 октомври ще се проведат срещи с фирми в областта на водите в гр. Маями.
   
  WEFTEC e най-голямото търговско изложение за качество на водите, пречистване на питейни и отпадъчни води, водоснабдяване и канализация, с над 1000 изложители и над 18 000 посетители от цял свят. Изложението е адресирано към държавни и общински служители, ВИК дружества, фирми oт всички браншове с интерес към технологии, оборудване и услуги за управление на води. Повече информация за изложението можете да се намери на www.weftec.org .
   
  Групата ще бъде придружена от представител на Търговското представителство към Посолство на САЩ.
   
  Пътуването ще се проведе по следната схема:
   
  - 3 октомври 2013 – полет София – Мадрид – Чикаго – 5 нощувки в Чикаго в CROWNE PLAZA AVENUE hotel
  - 8 октомври 2013 – полет Чикаго – Маями – 3 нощувки в Маями в INTERCONTINENTAL hotel
  - 11 октомври 2013 – полет Маями – Лондон
  - 12 октомври 2013 – полет Лондон – София.
   
  Пакетната цена при настаняване в двойна стая e 2262 eвро и 3289 евро при настаняване в единична стая. Цената включва самолетни билети; хотелско настаняване в единична стая или двойна стая (5 нощувки в Чикаго в хотел CROWNE PLAZA AVENUE и 3 нощувки в Маями в хотел INTERCONTINENTAL); туристическа застраховка; входна такса за участие в изложението. Летищните такси на самолетния билет се преизчисляват към момента на издаване на билета. В цената не са включени: вътрешен транспорт, храна и такса за виза. Всеки желаещ да се включи в делегацията трябва да кандидатства за виза, ако няма такава. Таксата за виза е $160 и се заплаща индивидуално от участниците.
   
  Фирмите, които желаят да се включат в бизнес делегацията, е необходимо да изпратят попълнени регистрационни карти до30 август на e-mail: intorg@bcci.bg. Таксата за участие следва да бъде преведена по сметката на БТПП също до 30 август 2013 г.
   
  Банкова сметка на БТПП в евро: УниКредит Булбанк, Пл. „Света Неделя” 7, София, IBAN: BG97 UNCR 76301200 3081 16, BIC: UNCRBGSF.
   
  При отказ за участие в делегацията в срок до 5 септември 2013 г. БТПП ще възстанови 100% от извършеното плащане. След изтичане на горепосочения срок, при отказ, суми не се възстановяват.
   
  За допълнителна информация:
   
  Отдел „Международно сътрудничество и международни организации” към БТПП – тел.: + 359 2 81 17 497; e-mail: intorg@bcci.bg

  Линк

Назад