Назад

Cross - Заместник-председателят на БТПП проведе работни срещи в Нова индустриална зона-Русе


 • Заместник-председателят на БТПП проведе работни срещи в Нова индустриална зона-Русе


  Русе /КРОСС/ Заместник-председателят на БТПП Георги Стоев посети Новата индустриална зона-Русе. На среща с инж. Петър Попов, представител на чуждестранни инвеститори, бе обсъдена подготовката на програмата за посещението на японска бизнес делегация през есента.
  Инж. Петър Попов и Георги Стоев в качеството си на съпредседател на Българо-Японския Икономически Съвет (БЯИС) при БТПП, обсъдиха възможностите за представяне на успешните практики на чуждите фирми пред членовете на японската делегация и бе решено да бъде изготвен график за срещите. Този график ще бъде съгласуван между БЯИС и представителите на Японо-българския икономически съвет по време на посещението им в България в края на месец август.
   
  Зам.-председателят на БТПП разговаря и с представителя на Canton Universal Fair Group Ltd. Клаудиа Вонг. БТПП получи предложение да координира участието на винопроизводители от България в Международна Изложба на вносни хранителни стоки и вина в Китай с гарантирано заплащане на транспорта на стоките и вината за изложението и изкупуване на мострите за изложбата.
   
  Георги Стоев заяви, че браншовите организации и фирмите-членки ще бъдат информирани за тази възможност, а информация за проявилите желание да участват при тези уcловия български фирми ще бъде изпратенa до края на месец септември.
   
   
   

  Линк

Назад