Назад

Среща на Евроклуба към БТПП по повод започващото Литовско председателство на ЕС


 • В Евроклуба към БТПП ще се проведе среща по повод председателството на Литва на ЕС


   
  В Евроклуба към БТПП ще се проведе среща по повод председателството на Литва на ЕС
   
  Понеделник, 01 юли 2013 г., 14:59
  На 3 юли от 16,30 часа в Българска търговско-промишлена палата (БТПП) ще се проведе среща на Евроклуба към Палатата по повод поемането на председателството на ЕС от Република Литва от 1 юли 2013 г.
  В срещата ще участват високопоставени дипломати от посолствата на Ирландия и на Литва у нас, ръководителите на БТПП и Евроклуба, изтъкнати финансисти и макроикономисти.
  Програмата на срещата предвижда представяне на резултатите от изтичащото ирландско председателство на ЕС, приоритетите на предстоящото председателство на Литва, актуалното макроикономическо състояние на България и очертаващите се перспективи. Ще се проведат и дискусии.

  Линк

 • Среща на Евроклуба към БТПП по повод започващото Литовско председателство на ЕС


  На 3 юли в БТПП ще се проведе среща на Евроклуба към БТПП, по повод поемането на председателството на ЕС от Република Литва от 1 юли 2013.
  В срещата ще участват високопоставени дипломати от посолствата на Ирландия и на Литва у нас, ръководителите на БТПП и Евроклуба към БТПП, изтъкнати финансисти и макроикономисти.
  Програмата на срещата предвижда представяне на резултатите от изтичащото Ирландско председателство на ЕС, приоритетите на предстоящото Литовско председателство, актуалнато макроикономическо състояние на България и очертаващите се перспективи, както и дискусии.

  Линк

Назад