Назад

Завърши българо-китайски бизнес форум, организиран от БТПП


 • Завърши българо-китайски бизнес форум, организиран от БТПП


  Българо – китайски бизнес форум с участието на бизнес делегация от Китай и над 50 представители на българските делови среди, се проведе в столичния хотел Шератон. Форумът бе организиран от БТПП със съдействието на Българо–китайската търговско-промишлена камара.
   
  Бизнес делегацията от Китай включваше представители на държавната администрация и на държавната фирма Shanghai Join Buy Group Co. Ltd, чиято основна дейност е купуване, продажба и отдаване под наем на недвижими имоти с търговска цел, както и изграждане на модерни търговски центрове.
   
  Форумът бе официално открит от председателя на Българо–китайската търговско-промишлена камара Виктор Азманов, който поздрави гостите от името на председателя на БТПП Цветан Симеонов.
   
  Ксу Ксуелин - директор  на Административната комисия и Надзор на активите на район Jing’an, Шанхай, представи членовете на делегацията и държавните предприятия в района. Като водещи сектори той отбеляза недвижимите имоти и хранително – вкусовата промишленост. От холдинга Shanghai Join Buy Group бяха представени различни компании, занимаващи се с дизайн и архитектура, производство на сушено месо и бонбони.
   
  Официалната част на форума приключи с представянето на арх. Стефан Добрев, който запозна китайската делегация с различни проекти в България.
   
  Форумът продължи с двустранни срещи между китайските представители и регистрираните за участие български фирми, информираха от БТПП.

  Линк

Назад