Назад

БТПП и Тайпе Световен търговски център в София организират през април бизнес делегация в Тайван


 • БТПП и Тайпе Световен търговски център в София организират през април бизнес делегация в Тайван
   
  София /КРОСС/ БТПП бе домакин на представяне на търговските изложения, организирани в Тайпе през 2011 г. Презентацията бе подготвена съвместно с Тайпе - Световен търговски център в София. Председателят на БТПП  Цветан Симеонов приветства представителите на българските фирми, които взеха участие в събитието и потвърди желанието на Палатата да организира и изпрати бизнес делегация в Тайван през април 2011 г. Директорът на Тайпе Световен търговски център в София, Литиен Чен, направи представяне на дейността на Съвета. Той е представител на TAITRA - Тайванския съвет за развитие на външната търговия, като основна мисия се състои в:- намиране на партньори в Тайван
  - осигуряване на съдействие при инвестиции в Тайван или чужбина
  - осигуряване на съдействие при откриване на офиси в чужбина н тайвански фирми.
  Организацията е създадена 1970 г. и има 54 офиси в целия свят. Годишно организира 30 изложения в Тайпе като управлява два изложбени центъра. През 2010 г. в тях са участвали 10 293 изложители и са били посетени от около 70 000 чуждестранни гости.
  Г-н Чен представи международното изложение за автомобилни части и аксесоари AMPA (11-15 април 2011 г.), за което БТПП и Тайпе Световен търговски център в София ще организират бизнес делегация в Тайван.
  Посещението е насочено към фирми в следните браншове:
  - компании, работещи в областите производство и търговия на автомобилни части и аксесоари
  - компании с интереси в Тайван от всички сектори
  - компании с вече установени контакти в Тайван.
  TAITRA и конкретно Тайпе Световен търговски център в София ще подпомогнат организирането на срещи с местни партньори като осигуряват база и необходимото съдействие. Българските фирми, участващи в горепосоченото посещение ще се ползват и от редица привилегии - поемане на разходи за самолетен транспорт и хотел.
  /КП/ 

  Линк

Назад