Назад

Шефът на БТПП откри изложението „Светът на детето"


 • Шефът на БТПП откри изложението „Светът на детето"


  София /КРОСС/ Изложението „Светът на детето", организирано от БТПП, бе открито днес от председателя на Палатата Цветан Симеонов. Производители, търговци, предприемачи, водещи български и чуждестранни фирми представят стоки и услуги за деца и родители. Изложението продължава до 2 юни в НДК и е под патронажа на Йорданка Фандъкова - кмет на Столична община.
  Председателят на БТПП поздрави всички изложители и изказа пожелание - изложбата да е успешна инициатива, която да бъде ефективна и полезна както за фирмите, така и за потребителите.
  Изложителите предлагат нестандартно обзавеждане на стаи за деца, компактни детски колички, органични бебешки дрехи, детска козметика, атрактивни играчки, храни и хранителни добавки. Майките могат да открият полезни стоки за себе си - стягащ колан за подобряване фигурата на жената след раждане, козметика. 
   
  БТПП организира и забавна програма за деца, която ще се състои пред НДК на 1 юни - Денят на детето. Тя включва:
  10:00 - 12:00 - Забавления с аниматор и DJ
  12:00 - 12:20 - Изпълнение на вокална група "Ние врабчетата"
  12:20 - 12:40 - Демонстрация по спортно Ушу на спортен клуб „Златен тигър" - БАТЯТ
  12:40 - 13:00 - Модерни танци за деца
  13:00 - 18:00 - Ще звучи радио Family - онлайн радио
  16:00 - 18:00 - Катедра „Дизайн за детската среда" при Национална художествена академия организира конкурс за рисунка с цветни тебешири на тема: „Зоопарк", „Мечти за морето" или „Моят град", както и на тема „Светът на играчките".

  Линк

Назад