Назад

Република Мавриций - представяне на инвестиционни възможности


 • 3% данък печалба за наши фирми в Мавриций

  София 3% данък печалба, 3 дни за регистрация на фирма и свободно изнасяне на печалбите от страната предлагат инвестиционните възможности на островната държава Мавриций. Вчера възможностите за бизнес в страната бяха представени от вицепрезидента и министър на финансите на републиката Рамакришна Ситанен пред наши предприемачи в Българската търговско-промишлена палата.

  Островът, който се намира източно от Африка, се е превърнал в най-големия инвеститор в Индия.

  "Само през последните 3 години, откакто либерализирахме бизнес климата в страната, са регистрирани 38 000 чуждестранни компании от сектора на комуникациите, фармацевтичната промишленост, телекомуникациите и други", похвали се Ражу Джаду, изпълнителен директор на Агенцията за инвестиции на Мавриций.

  Соня Славова, 27 март 2010


  Линк

 • Остров Мавриций търси наши инвеститори

  3% данък печалба, 3 дни за регистрация на фирма и свободно изнасяне на печалбите от страната. Това са само част от инвестиционните възможности на островната държава Мавриций. Вчера те бяха представени от вицепрезидента и министър на финансите на републиката Рамакришна Ситанен пред наши бизнесмени в БТПП. Островът, който се намира източно от Африка, се е превърнал в най-големия инвеститор в Индия посредством десетките хиляди чужди фирми, които използват като платформа за инвестиции островната страна. "Само през последните 3 г., откакто либерализирахме бизнесклимата, в страната са регистрирани 38 000 чуждестранни компании от сектора на комуникациите, фармацевтичната промишленост, телекомуникациите и др.", похвали се Ражу Джаду, изпълнителен директор на Агенцията за инвестиции на Мавриций.
  Телеграф стр. 10 Соня Славова

Назад