Назад

Световен конгрес на търговско-промишлените палати в Доха


 • Световен конгрес на търговско-промишлените палати в Доха


   

  В периода от 22 до 25 април т. г. в Доха ще се проведе Осми световен конгрес на търговско-промишлените палати. Събитието ще даде възможност на участниците да представят своя продукция в рамките на специализирана изложба.
   
  Българската търговско-промишлена палата, като част от Международната търговска камара и Федерацията на световните палати (ICC WCF), получи покана от своя партньор и домакин на събитието - Катарската търговско-промишлена палата.
   
  В тази връзка БТПП проучва интереса на българските фирми да участват в планираното международно търговско изложение и да представят свои продукти и услуги. На базата на заявения интерес ще бъде организирана бизнес делегация и самостоятелен павилион.
   
  В рамките на форума за заинтересованите предприятия, които имат интерес към региона, ще се организират и двустранни бизнес срещи с местни компании.
   
  За контакти: Александър Божилов, Дирекция Международно сътрудничество и международни организации, БТПП, тел.: 02/811 74 21, факс: 02/987 32 09, irelations@bcci.bg

  Линк

Назад