Назад

XX Юбилейна международна специализирана изложба „Секюрити Експо 2013“


 • XX Юбилейна международна специализирана изложба „Секюрити Експо 2013“


   

  В сряда /06-03-2013/ предстои откриване на XX Юбилейна международна специализирана изложба „Security Expo 2013“ в Интер Експо Център.
   
  Изложителите ще представят тенденциите в управлението на системи за сигурност и охрана, цялостни сградни решения и интелигентни сгради, комуникации, контрол и наблюдение на обекти, управление на сигурността, пожароизвестителна и пожарогасителна техника, аварийна безопасност, транспорт на пари и ценности, обществени системи за сигурност, трафик контрол, ИТ сигурност и управление на данни и професионални асоциации.
   
  Изложбата Секюрити Експо 2013, която ще продължи до 9 март, ще представи световен иновативен продукт за защита от крадци. Продуктът е особено подходящ за магазини, складове, трезори, банки, хотели, също така и за дома. Организаторите и фирмата-вносител са подготвили специално помещение, в което ще направят демонстрация на продукта на живо. Ще се презентират системи за гласово оповестяване при пожар на обществени обекти и системи за комуникация и Интерком. Тайванска компания ще представи продуктите си за видеонаблюдение, които са широко разпространени на летища. Продуктовата гама на компанията е подходяща както за малкия, така и за средния и големия бизнес. Както всяка година Министерството на вътрешните работи и Министерството на отбраната ще се представят в изложбата чрез своите служби. XX юбилейна международна специализирана изложба за сигурност и охрана предвижда богата съпътстваща програма, включваща лекции по актуални теми, презентации и интересни демонстрации, представени от специалисти в бранша.
   
  Директни изложители в Секюрити Експо са 63 производители, търговци и дистрибутори, които представят 139 фирми и подизложители от 15 държави – България, Германия, Великобритания с колективно участие, Китай, Унгария, Чехия, Литва, Латвия, Белгия, Тайван, Босна и Херцеговина, Дубай, Румъния и Испания.
   
  Изложението Секюрити Експо 2013 ще открият председателят на Българската търговско-промишлена палата (БТПП) Цветан Симеонов и Ивайло Иванов – управител на Агенция Булгарреклама, както и Н. Пр. Джонатан Алън, посланик на Великобритания в Република България и председателят на УС на Националната асоциация на фирми за търговска сигурност и охрана ( НАФТСО) Петко Ангелов. Организатори на събитието са Българска търговско-промишлена палата и Агенция Булгарреклама. 

  Линк

Назад