Назад

Фирми от 15 държави участват в „Security Expo 2013“


 • Фирми от 15 държави участват в „Security Expo 2013“


   

  Иновативни продукти в областта на сигурността и охраната ще бъдат представени на изложението Секюрити Експо 2013, което ще се проведе от 6 до 9 март в Интер Експо Център в София, съобщиха организаторите от Българската търговско-промишлена палата и Агенция Булгарреклама.
   
  Посетителите ще могат да научат тенденциите в управлението на системи за сигурност и охрана, цялостни сградни решения и интелигентни сгради, комуникации, контрол и наблюдение на обекти, управление на сигурността, пожароизвестителна и пожарогасителна техника, аварийна безопасност, транспорт на пари и ценности, обществени системи за сигурност, трафик контрол, ИТ сигурност и управление на данни и  професионални асоциации.
   
  Как да защитим хотела, ресторанта, склада или магазина от крадци ще можем да видим на специална демонстрация на живо. Ще се презентират системи за гласово оповестяване при пожар на обществени обекти и системи за комуникация и Интерком.
   
  Тайванска компания ще представи продуктите си за видеонаблюдение, които са широко разпространени на летища. Продуктовата гама е подходяща както за малкия, така и за средния и големия бизнес.
   
   
  XX юбилейна международна специализирана изложба за сигурност и охрана предвижда богата съпътстваща програма, включваща лекции по актуални теми, презентации и интересни демонстрации, представени от специалисти в бранша.
   
  63 са директните изложители в Секюрити Експо -  производители, търговци и дистрибутори.  Те представят 139 фирми и подизложители от 15 държави –България, Германия, Великобритания, Китай, Унгария, Чехия, Литва, Латвия, Белгия, Тайван, Босна и Херцеговина, Дубай, Румъния и Испания.
   
  Изложението Секюрити Експо 2013 ще открият председателят на Българската търговско-промишлена палата (БТПП) Цветан Симеонов и Ивайло Иванов – управител на Агенция Булгарреклама, посланикът на Великобритания у нас Джонатан Алън, както и  председателят на УС на Националната асоциация на фирми за търговска сигурност и охрана ( НАФТСО) Петко Ангелов.

  Линк

Назад