Назад

Българската търговско-промишлена палата поздрави Bulgaria ON AIR


 • Българската търговско-промишлена палата поздрави Bulgaria ON AIR

   

  Цветан Симеонов изпрати поздравителен адрес по повод сътрудничеството с Bloomberg TV.

  В поздравителният адрес до Виктория Миткова, изп. директор и Николина Димитрова, програмен директор се казва:

  "Във Ваше лице Българската търговско-промишлена палата отправя своите поздравления и насърчения във връзка с новата оценка за Медийната група BULGARIA ON AIR, сключването на споразумение със Световният новинарски канал за бизнес и финансови новини Bloomberg Television за доставка на съдържание.

  БТПП като най-дълго съществувала в българската икономика организация на бизнеса (118 години) беше сред онези, които отличиха BULGARIA ON AIR с присъждането на Годишна награда за 2012-та в раздел медии за обективно представяне ролята на БТПП като работодателска организация в деловия живот на страната, за отразяване на позициите на членовете и редовно излъчване на новини от ежедневната й работа.

   Като редовни участници в предаванията на Медийна група BULGARIA ON AIR представителите на българския бизнес разчитат, че чрез сътрудничеството Ви с глобалния лидер в бизнес и финансовите новини - Bloomberg Television, ще можем да помагаме за представянето на нашите международни участия, прояви и идеи.

   Пожелавам Ви нови успехи в независимата и обективна бизнес-журналистика през 2013-та и в отразяването на деловия живот на страната."

   


  Линк

Назад