Назад

Подписан е нов договор с МВнР за легализация на документи


 • Подписан е нов договор с МВнР за легализация на документи

   

   
  Съгласно изискванията на Консулския отдел на МВнР започна процес на въвеждане на европейски стандарти при предоставяне на преводачески услуги. Ще има по-строги правила за качество при извършването на писмените преводи и повишени изисквания към преводаческите фирми.
   
  В първите дни на Новата година “БТПП - Център за професионално обучение, преводи, консултации и фирмено обслужване” ЕООД подписа нов договор с Консулския отдел на МВнР за извършване на официални преводи на документи и други книжа от български на чужди езици и от чужди на български език.
   
  Една от основните дейности на дружеството е предоставяне на преводачески услуги на над 20 езика, които включват:
   
   Превод от български език на чужд език и обратно на фирмени и частни документи на физически и юридически лица;
   
  ·Заверка на документи пред държавни и обществени ведомства и институции;
   
   Заверка на документи в Консулските отдели при чуждестранни мисии в страната.
   
  Относно превода и заверката на търговски документи е постигнато обслужване на “едно гише”. Въведена е и възможност за обслужване и по електронен път.
   
  Екипът от преводачи и организатори работи при строго спазване на етичните норми и конфиденциалност. Основната цел е запазване на постигнатото високо ниво на преводаческите услуги и гарантиране на компетентно и качествено обслужване на клиентите.
   
  Дружеството предлага и консултантски услуги, които обхващат много сфери на стопанската дейност на фирмите. Амбицията е осигуряване на конкретна помощ и съдействие, преди всичко на малките и средни предприятия.
   
  Освен посочените по-горе дейности Центърът организира семинари и курсове за квалификация и усвояване на компетентности за професионално развитие.

  Линк

Назад