Назад

LAST MINUTE Заседание на борда GS1 Европа за първи път в България


 • LAST MINUTE Заседание на борда GS1 Европа за първи път в България
   

  Мигел Лопера – президент и изпълнителен директор на световната организация GS1 и Изпълнителните директори на 28 Национални организации GS1 в Европа са за първи път в България

  Заповядайте и/или изпратете фотограф днес /11-12-2012/ от 14 часа в Хотел Шератон, когато е началото редовното заседание на Регионалния борд на GS1 Националните организации в Европа.

  В него участват изпълнителните директори на 28 Национални организации в Европа.

  За първи път Домакин на събитието е Съвет GS1 България към БТПП. Мигел Лопера – президент и изпълнителен директор на Глобъл офис на GS1- ще вземе участие на заседанието

  С приветствено слово към участниците ще се обърне Председателят на Българско-търговска промишлена палата г-н Цветан Симеонов, който е и Председател на Борда на GS1 България. Редовното заседание има важна роля за управление на дейността на GS1 организацията в Европа. Освен финансов отчет за 2012 г. и избор на нов Регионален изпълнителен съвет през първия ден от заседанието ще бъдат обсъдени важни въпроси, свързани с участието на „GS1 в Европа“ в инициативата ECR (Efficient Consumer Response) на участниците във веригата за снабдяване в Европа (повече за инициативата http://www.ecr-all.org/about-ecr-europe). Ще бъде разгледан и въпроса с използване на GTIN номерата на продукти, които са спрени от производство, като позицията на организацията е, че не бива да се допуска повторна употреба.

  GS1 е водеща международна организация, която разработва и внедрява глобални стандарти и решения, с цел повишаване на ефективността и прозрачността по веригите за търсене и предлагане в различните отрасли по света. Визията на GS1 е свят, в който продуктите и информацията за тях се движат ефективно и безопасно по веригата за снабдяване, в полза на бизнеса и с цел подобряване живота на хората всеки ден и навсякъде по света.


  Линк

Назад