Назад

БТПП участва в Първата асамблея на малките и средни предприятия и Европейски награди за предприятие 2012


 • БТПП участва в Първата асамблея на малките и средни предприятия и Европейски награди за предприятие 2012



  BCCI ®2012

   

   

  Българска търговско-промишлена палата участва в Първата асамблея на малките и средни предприятия и Европейски награди за предприятие 2012. Събитието се организира от Кипърското председателство на Съвета на Европейския Съюз и Главна Дирекция на Европейската комисия за предприятия и индустрия. Асамблеята се провежда на 15-16 ноември 2012 г. в Никозия, Кипър. Представител на БТПП е г-н Антон Лалов, експерт юрист в Палатата. От българска страна участват още представители на МИЕТ, президенството и други неправителствени организации.

  Основната тема по време на Асамблеята е „Какво повече може да направи Европа за малките и средни предприятия?” В дискусията участват представители на Европейската комисия, Европалати и представители на бизнеса.
  Други теми във фокуса на събитието са: „Растеж на малките и средни предприятия – растеж за икономиката”, „Развитие чрез финансиране”, „Предизвикателства за 2013 г.” и др.
  На 15 ноември вечерта ще се проведе церемония по връчване на Европейски награди за предприятие 2012.
  В церемонията участват Деметрис Кристофиас, Президент на Кипър, Антонио Таяани – заместник-председател на Европейската комисия, Отмар Карас – заместник-председател на Европейския парламент и Лук Ван Ден Бранде – заместник-председател на Комисията по регионите.
   
  Кипър е председател на Съвета на ЕС за периода 01 юли – 31 декември 2012 г.
   
   
  Още информация за Кипърското председателство може да откриете на: http://www.cy2012.eu/index.php/en/page/home

  bcci.bg

  Статията е видяна 20 пъти!


  Линк

Назад