Назад

БТПП продължава делово сътрудничество


 • БТПП продължава делово сътрудничество с Хотел Шератон
   

  Председателят на БТПП Цветан Симеонов се срещна и разговаря с генералния мениджър на Шератон София Хотел Балкан Атанасиос Пантазис.
   
  Беше договорено разширяване на доброто сътрудничество на Палатата, която провежда многобройни международни бизнес-срещи, форуми и конференции за част от които Шератон София Хотел Балкан предлага специални удобства и преференциални условия за корпоративни клиенти.
   
  Бяха договорени възможности за организиране на бъдещи съвместни мероприятия при оптимални за бизнеса условия, в т.ч. общи инициативи по линия на Клуба на Смесените палати при БТПП, чийто член е и Гръцкия бизнес съвет в България. За първи път в България ще се проведе заседание на Регионалния борд на GS1 в Европа, организиран от Съвет GS1 България към БТПП, чийто домакин на форума ще бъде Шератон София Хотел Балкан.
   
  Председателят на Палатата представи услугите, които БТПП предлага в подкрепа на бизнеса, както и с приоритетните в краткосрочен и дългосрочен план. Представена беше електронната платформа за регистрация в инициативи на Палатата.
   
  Г-н Пантазис изрази удовлетворение от съвместната дейност и подкрепи предложенията за разширяване на сътрудничеството и предлагане на благоприятни конкурентни условия в подкрепа на българския бизнес.
   

  Линк

Назад