Назад

Среща с представителен местен орган на БТПП


 • Среща с представителен местен орган на БТПП


  Председателят на БТПП, Цветан Симеонов и Валентин Ангелов – директор "Продажби" на ESAB България осъществиха среща, на която обсъдиха въпроси за бъдещо сътрудничество. В срещата взе участие Иван Стоименов – член на ИС и УП на БТПП и управител на Българо-скандинавската палата.

  ESAB България e пряк член на БТПП. Това е втората от серията срещи с посещение в предприятие, където БТПП има представителен местен орган.

  Представителят на ESAB България се запозна с дейността на БТПП и се коментираха преимуществата, които БТПП предлага на своите членове. Предстои по-подробно запознаване на експерт от ESAB България с услугите на БТПП, след което фирмите, които са в гр. Ихтиман, ще могат да получават информация, съвети и насочване от него, а чрез това и достъп до всички услуги на БТПП.

  ESAB България ЕАД е член на групата ESAB, която е международна организация със собственик Colfax Corporation USA. Групата е започнала дейността си през 1904 г. с изобретяването на заваръчните електроди отОскар Килберг в Швеция. В България групата ESAB придоби завода за електроди в гр. Ихтиман през 2007г. Дейността на ESAB в България е започнала още през 60те години на XX век с оборудването на голям брой промишлени предприятия. Днес компанията произвежда консумативи и оборудване за почти всеки процес и приложение за заваряване и рязане. Повече от 100 години на непрекъснати изследвания, разработка и производство са направили ESAB световен лидер по заваряване, рязане, както и международен доставчик на продукти, ноу-хау и услуги.


  Линк

Назад