Назад

БТПП представя Топ 100 на водещите български фирми за 14-ти път


 • БТПП представя Топ 100 на водещите български фирми за 14-ти път


   

  18 Септември 2012 | 15:02 | PR Kernel | Новини
  За четиринадесета поредна година БТПП подготвя класациите на фирмите, водещи в икономиката на България - тези, които приключиха 2011 г. с много добри показатели и които са гръбнака на националната икономика.
  Изследвани са над 5340 компании, които създават около 76,94% от брутния вътрешен продукт на страната.
  Класациите на БТПП са изготвени на база публично обявена счетоводна информация и изключват всякакъв субективизъм. Фирмите са оценени според най-високите стойности на изменението на приходите от продажби на стоки и услуги, печалба на 100 лева собствен капитал и печалба на 100 лева приходи от продажби.
  Всяка година БТПП представя и разпространява своята класация на водещите български фирми пред чуждестранните партньори и инвеститори, оповестява резултатите в над 2 000 търговско-промишлени палати в света, от които само европейските партньори имат над 19 милиона фирми-членки - както и на всички международни форуми, в които участва България.
  Класацията Топ 100 на най-успешните български фирми се разпространява и до всички Световни търговски центрове, всички търговски представители на България в чужбина и всички чуждестранни представители в София.
  Заповядайте на представянето на класацията ТОП-100. на 21 септември 11 часа в БТПП, за да получите първи своя безплатен екземпляр от брошурата с изследването на Палатата.

  Линк

Назад