Назад

Български фирми навлизат на индийския пазар


 • Български фирми навлизат на индийския пазар


   

  Български фирми ще имат възможност да проучат и да навлязат на многомилионния индийски пазар. Възможност за това предоставя Сдружението за развитие на бизнес и културни отношения между Индия и България. Сдружението организира бизнес делегация от България, която да посети Индия следващия месец. Дейността и възможностите на организацията бяха презентирани в Бургас пред представители на местната и държавна власт. Председателят на сдружението Нирадж Кумар запозна участниците със спецификата на индийския пазар, интересите за съвместна работа с български фирми. Представени бяха възможностите за инвестиции и съвместни проекти между област Бургас и Индия в различни области – туризъм, образование, търговия.

  За участие в делегацията, организирана от БТПП придружаваща министъра на икономиката, енергетиката и туризма в Делхи на 15-16 октомври 2012 г. можете да се регистрирате на: http://www.bcci.bg/payment_bcci/index.php?act=semview&id=231

  След приключването на 17-та сесия на българо-индийската междуправителствена Смесена комисия за икономическо и научно-техническо сътрудничество в Делхи на 15-16 октомври 2012 г., Сдружението за развитието на бизнес и култура между Индия и България съвместно с БТПП организират последващи визити за бизнеса в градовете Чандигар и Мумбай, в сътрудничество с местни партньори за създаване на връзки между българските и индийските регионални и отраслови бизнес-структури. За повече информация и регистрация за желаещите да участват:
http://www.fdbcib.com/bg/bulgarian-business-delegation-to-india/

  Линк

Назад