Назад

В БТПП се проведе годишна информационна среща със стажанти от икономическите гимназии


 • В БТПП се проведе годишна информационна среща със стажанти от икономическите гимназии
   В БТПП се проведе редовната годишна информационна среща на Дирекция Икономическа анализи и политика със стажанти от икономически гимназии.


  Участваха ученици от10 и 11 клас ,членове на клуб „Предприемач” на Национална природо-математическа гимназия „Акад. Г. Чакалов“, както и трядиционните партньори от Национална търговско-банкова гимназия и от Национална Финансово-стопанска гимназия.

  Председателят на БТПП Цветан Симеонов припомни позицията на Палатата да се да се увеличи хорариума по предприемачество и ако може от ранна детска възраст да започне да се учи и разбира как младия човек да се подготви за бизнеса, с който ще се ангажира. Тогава страната ни няма да губи, а всеки ще има възможността отрано да си направи своя бизнес-план.

  Според Симеонов, че обучението по предприемачество трябва да се преподава от хора, които са в практиката, а обученията се извършват извън работно време. Никой няма да се откаже от показалия качества на добър работник, ако един стажант покаже качества на работното си място.

  Линк

Назад