Назад

Арт Виза България откри вернисаж Време в галерията на БТПП


 • Посолството на Португалия и БТПП ще работят заедно


   

  София /КРОСС/ В  Българската търговско-промишлена палата (БТПП) се проведе първа среща между Цветан Симеонов и г-н Луиш Фераш, новоназначен временно управляващ, посолството на Португалия в София. Председателят на БТПП и г-н Фераш разговаряха за икономическата ситуация в двете страни България и Португалия, а също и за останалите страните от Европейския съюз и продължаващата икономическа криза.

  Занапред посолството на Португалия и БТПП ще работят заедно и още повече ще си сътрудничат с размяна на идеи за по-бързото и динамичното развитие на икономическите отношенията между двете държави


  Линк

 • Арт Виза България откри вернисаж Време в галерията на БТПП
   

  От днес всяка събота в галерията на БТПП е достъпна юнската експозиция на “Арт Виза България”. В това издание са представени  художниците Иван Маджаров, Теодора Проданова, Тодор Маринов и Стойчо Петков.

  Освен в почивните дни, галерията е достъпна и в работното време на БТПП през седмицата.

  Това издание на изложбата на “Арт Виза България” включва модернизъм и класика, а авторите пресъздават традиции и минало в различни стилове - от наивистична живопис през класически реализъм, до стилистика на фолклор и традиции в пластики от кожа изработени по специална авторска технология.

  Провокация за ценителите на красотата е двойната колекция – лятно и вечерно облекло на дизайнера Елена Белова от София. Тя представи и колекция рисувани шалове.

  Специална изненада в програмата на откриването на юнската експозиция бяха демонстрациите на йога-техники в допълнение на ефекта от изкуството, представени от йога-инструкторa Мариела Таскова.


  Линк

Назад