Назад

В БТПП се проведе среща с представители на японската компания “Mitsui&Co.Ltd”


 • В БТПП се проведе среща с представители на японската компания “Mitsui&Co;.Ltd”
   
  В БТПП се проведе среща на г-н Георги Стоев, зам. председател на БТПП и г-н Георги Георгиев, “Finance and Trade” с господата Катсуя Окано, зам. изпълнителен директор “Mitsui&Co.Ltd” и г-н Масаки Сугимото, генерален мениджър в “Mitsui&Co.Ltd” отговарящ за Румъния и България.


  Поводът беше намерението на японската компания да разшири бизнеса си в страните от централна и източна Европа, както сподели г-н Катсуя Окано.


  Господин Масаки Сугимото направи кратка презентация на “Mitsui&Co.Ltd”. Компанията притежава повече от 150 офиса в повече от 60 страни по света, като фирмата има доста широк спектър на интереси.

  Сред тях основни са добив и преработка на метали, минерали, инфраструктури проекти, машиностроене, морски и въздушен транспорт, химическа индустрия, енергетика и възобновяеми енергийни източници, хранително-вкусова промишленост и др.

  Георги Георгиев представи пред гостите актуалните тенденции в развитието на горивните технологии в България.

  Намеренията на “Mitsui&Co.Ltd” за българския пазар са за стабилно и дългосрочно сътрудничество в споменатите области на икономиката.
  В библиотеката на БТПП бе предоставена кратка презентация на японската компания. За повече информация за “Mitsui&Co.Ltd” на адрес www.mitsui.com

  Линк

Назад