Назад

Бизнес срещи с фирми от Мароко - БТПП, София, 4 юни 2012


 • Бизнес срещи с фирми от Мароко - БТПП, София, 4 юни 2012


   
  Търговско-промишлена палата - Стара Загора информира, че Българска търговско-промишлена палата (БТПП), съвместно с Посолството на Кралство Мароко в София и Палатата на търговията, индустрията и услугите на град Рабат, организират бизнес срещи с фирми от Мароко.
  Форумът ще се проведат на 4 юни (понеделник) в БТПП, София.
  Форумът предоставя възможност за двустранни бизнес срещи с марокански фирми с интереси в следните области: текстилна индустрия, хранително - вкусова промишленост, търговия, фармацевтика, архитектура, вътрешен дизайн и здравеопазване. Регистрацията на участниците ще започне в 9,30 часа.
  Форумът ще бъде открит в 10 ч. от г-н Цветан Симеонов, председател на БТПП и Н.Пр. Азиза Лимаме, извънреден и пълномощен посланик на Кралство Мароко в София. Следва обръщение на г-н Омар Деражи, председател на Палата на търговията, индустрията и услугите на Рабат. В 10:30 ч. програмата продължава с представяне на икономическия и инвестиционен климат в България от Българска агенция за инвестиции и представяне на Национална компания индустриална зона. От 11:10 ч. до 12:30 ч. ще се проведат двустранни бизнес срещи по насрещни интереси.
  Участието във форума е безплатно за членове на Търговско-промишлена палата - Стара Загора, а нечленовете заплащат такса от 36 лева с ДДС.
  За повече информация, моля вижте в приложените файлове - регистрационна форма за участие и списък с мароканските фирми.
  Фирмите, желаещи да участват във форума, трябва да изпратят попълнена приложената регистрационна форма на имейл mgudzheva@chambersz.com или на факс 042 626033. За повече информация - Мануела Гуджева.

  Линк

Назад