Назад

Българо-виетнамски бизнес форум - хотел Анел, София, 7 юни 2012


 • Българо-виетнамски бизнес форум - хотел Анел, София, 7 юни 2012
  Българска търговско-промишлена палата, съвместно с Посолството на Социалистическа република Виетнам и Министерството на земеделието и храните, организират Българо-виетнамски бизнес форум. Той ще се проведе на 7 юни (четвъртък) в хотел Анел, конферентна зала Анел, ет. 6, София, бул. Тодор Александров 14.
  Форумът ще се проведе паралелно със сесията на Междуправителствената българо-виетнамска смесена комисия за търговско-икономическо и научно-техническо сътрудничество. Бизнес делегацията от Виетнам включва представители на компании от областите: хранително -вкусова промишленост, селско стопанство, текстилна промишленост, производство на осветителни тела, лампи, ел. крушки, финансови услуги, търговия и консултации. Регистрацията на участниците ще започне в 10:45 ч. Форумът ще бъде открит в 11:00 ч. от г-н Цветан Симеонов, председател на БТПП. Следват приветствия г-н Цветан Димитров, заместник-министър на земеделието и храните на Република България, г-жа Хо Тхи Ким Тхоа, заместник министър на индустрията и търговията на Виетнам и Н.Пр. г-н Чан Ван Тхин, посланик на Социалистическата Република в София. В 12:05 ч. програмата продължава с презентация на инвестиционния климат в България от Българската агенция за инвестиции и представяне на състоянието на виетнамската икономика от г-н Нгуен Тхай Хоа. От 13:15 ч. до 14:30 ч. ще се проведат двустранни бизнес срещи по насрещни интереси.
  Участието във форума е безплатно за членове на Търговско-промишлена палата - Стара Загора, а нечленовете заплащат такса от 36 лева с ДДС.
  За повече информация, моля вижте в приложените файлове - регистрационна форма за участие и списък с виетнамските фирми.
  Фирмите, желаещи да участват във форума, трябва да изпратят попълнена приложената регистрационна форма на имейл mgudzheva@chambersz.com или на факс 042 626033, във срок до 6 юни (сряда). За повече информация - Мануела Гуджева.

  Линк

Назад