Назад

Продължава партньорството на БТПП и фирма SoCyber в сферата на киберсигурността



На среща в Палатата, в продължение на договореното вече партньорство между БТПП и фирма SoCyber, бяха обсъдени конкретни дейности за 2019 година.

Председателят на БТПП Цветан Симеонов, ръководителят на Компютърния отдел Иванка Иванова и представителите на фирмата – Красимир Коцев, управител, и Румен Арсенов, мениджър бизнес развитие, се обединиха около виждането за необходимост от всестранна подкрепа на фирмите при защита от киберпрестъпления - тестове за разкриване на слабостите в информационните системи на фирмите, обучения на служителите за основните принципи на киберсигурността, консултации по теми, свързани с корпоративната сигурност и предпазването от злонамерени хакерски атаки.

Като първа съвместна инициатива за тази година е предстоящо запознаване  на председателите на регионалните търговско-промишлени палати с актуални въпроси на киберсигурността. Ще бъде представена  информация кои са най-застрашените в интернет пространството и как да се разпознават злонамерените атаки, политиките за сигурност, социално инженерство, реакция при инцидент и др.

С презентацията на фирма SoCyber и услугите, които предоставя, може да се запознаете ТУК


08.01.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад