Назад

БТПП и Токуда банк обсъдиха съвместни инициативи



Председателят на БТПП Цветан Симеонов и председателят на Съвета по инвестиции Владимир Томов посетиха централата на Токуда банк и проведоха среща с членове на Управителния съвет на банката - Анна Бонева, изпълнителен директор, Мария Шейтанова, изпълнителен директор и Тодорина Докторова, ръководител управление Корпоративно банкиране.

Цветан Симеонов представи основните насоки на работа на Българската търговско-промишлена палата в помощ на бизнеса от страната и чужбина.

Представителите на банката запознаха гостите с целите на Токуда банк, която се развива динамично и се стреми към дигитализация на услугите си и оптимизиране на мрежата от клонове в страната.

Основна тема на разговора бяха конкретни стъпки за подобряване обслужването на бизнеса, както в София, така и в регионите. Бяха обсъдени съвместни инициативи за осъществяване на целите на двете организации, като сред тях са: общи събития, насочени към бизнеса и структурите на БТПП, обмен на икономическа информация, обучения и консултации.

Токуда банк е член на Съвета по инвестиции при БТПП и участва активно в неговата дейност от 2018 г.


10.01.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад