Назад

Полина Божилова благодари на „София десерт фест“ и БТПП за възможността да има благотворителен щанд в подкрепа на кампанията "ДА ПОМОГНЕМ НА БОБЧО"

Остава скромната сума в размер на 3800 лв. за да може детето да замине през м. юли за лечение в чужбина


Полина Божилова изпрати благодарствено писмо до БТПП за това, че организаторите на „София десерт фест“ предоставиха възможността да има безплатен благотворителен щанд в подкрепа на кампанията на детето й "ДА ПОМОГНЕМ НА БОБЧО".

Организаторите на Фестивал на сладките и тестени изкушения го предоставиха за каузата за събиране на средства за Бобчо! Освен сладкиши и вкусотийки хората закупиха и други атрактивни подаръчета и по този начин дариха надежда на малкото слънце, давайки шанс то да се лекува! Допълнителна информация за продължаващата кампания, както и други начини да помогнете, можете да видите във Фейсбук. Остава скромната сума в размер на 3800 лв. за да може детето да замине през м. юли за лечение в чужбина.

„С голяма радост споделям, че събитието мина успешно, организацията беше на висота и сумата, събрана от трите дни на нашия щанд е 1106 лв.“, пише Полина Божилова в писмото до Цветан Симеонов. Майката на Бобчо благодари и за сърцатото отношениещ

 и високия професионализъм по отношение на организацията, популяризирането на събитието и медийното му отразяване.

„Много благодаря на всички, които дариха надежда на нашето болно дете, че показаха, че доброто живее у нас. Остават още съвсем малко парички за събиране...На целия екип желаем успехи, развитие и просперитет“. С вяра и надежда завършва писмото си Полина Божилова.

 

 


12.06.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад