Бизнес конференция за увеличаване на печалбата значително

На 25.01.2022г. в хотел „Hyatt Regency Sofia“ от 13 до 18 часа фирма Кантарелли организира бизнес конференция на тема „Refresh на бизнеса“, на която кани всички заинтересовани фирми и организации. Конференцията е подходяща за предприемачи и мениджъри от всички нива и видове индустрии  и е с подчертано практическа насоченост в условия на кризи и други предизвикателства пред бизнеса.

По-детайлно може да се запознаете с програмата и целите на конференцията на следния линк: https://cantarellituscanlifestyle.eu/toc-business-club-conference/

Първите 50 членове на БТПП, заявили желание за участие, ще ползват безплатни покани от фирма „Кантарелли“ при такса за участие от 120 лева.

Организаторът предлага и възможността да поканите на конференцията и ваши важни клиенти. В случай, че закупите 10 ваучера, получавате опция за презентация пред над 20 000 действащи фирми в България и реклама във всички медийни публикации на фирмата-организатор.

При интерес от установяване на контакт и участие в предстоящото събитие моля, да се обръщате към БТПП на тел: 02/ 81 17 445 и е-мейл: pr@bcci.bg и m.kazakova@bcci.bg за потвърждение и по-детайлна информация.

Допълнителна информация за фирма Кантарелли: