bcci
Мобилни приложения на:
БТПП
БГ Баркод

Те търсят помощ

 

Станете "SOS Фирма приятел"

Зорница

Това е Зорница и името много й подхожда.

Зорница е само едно от децата,
за които SOS Детски селища България полага грижа ежедневно.
Всяко със своята лична история и съдба.

Вашата подкрепа би помогнала директно на над 500 български деца и младежи.

Историята на Зорница и как да станете "SOS Фирма приятел" –
вижте
ТУК

 

Да помогнем на български ученици да участват на световно състезание в САЩ

Магдалена Танчева - ученичка в Езикова Гимназия "Акад. Л.Стоянов", гр. Благоевград,   и нейната съотборничка Нели Величкова са участвали в състезание по речи и дебати на английски език, организирано от фондация БЕСТ. То се е провело на 1-2 април 2017 г. в АУБГ, Благоевград. На това състезание са отличени най-добрите ученици в България, които да представят страната ни на световното първенство по речи и дебати в САЩ, в периода 18-23 юни 2017 г. в Бирмингам, Алабама.  

В писмо до БТПП двете ученички споделят:
„Ние успяхме да докажем, че сме достойни да представим родината си на международно ниво, но за целта са ни нужни средства. Сумата, от която се нуждаем, е в размер на 5000 щатски долара и за нас е непосилно да ги съберем без помощ, в рамките на един месец. В случай че не успеем да набавим сумата, няма да можем да заминем и да представим страната си на най-голямото състезание по речи и дебати в света. Трудихме се с месеци, за да докажем уменията и знанията си. Помогнете ни да покажем на целия свят, че децата на България са интелигентни, амбициозни и способни хора.

Ако имате желание, да се отзовете, по-долу е даден линк към кампания за дарения, която започнахме с цел да съберем тези 5 000 долара.

Също така тук е и линкът към страницата на фондация БЕСТ, в случай, че искате да осъществите контакт с организаторите и да научите повече.
Страница за дарения:  fundrazr.com/61E1g4
Фондация БЕСТ: https://bestfoundation.bg/2017/04/
Удостоверение от фондация БЕСТ за победата ни ТУК”.

 

 

 WTCA

ICC

IOE

Euro
Chambres

ABC

BSEC BC

CEFTA

RCC

CEI