Назад

Покана за участие във виртуално представяне на China International Import Expo - CIIE

20 януари 2021 г. (сряда) от 10.00 часа; работен език - английски


Българската търговско-промишлена палата отправя покана за участие във виртуално събитие, на което ще бъде представено следващото, четвърто по ред, издание на China International Import Expo - CIIE  /5-10 ноември 2021г./ www.ciie.org.

Международният китайски панаир за вносни стоки, проведен през 2020 г. е постигнал добри резултати. По време на събитието са сключени сделки за 72.62 млрд. щ.д., което е с 2.1% повече от 2019 година. Изложението е било с площ 360 хил. кв.м. с представени на него  411 нови продукти и технологии, включително 73 световни премиери. В събитието са участвали представители на 145 страни, на място и виртуално. Панаирът е посетен от над 400 000 специалисти.

Във връзка с възможността за участие и посещение /присъствено и в електронна среда/ на Международния китайски панаир за вносни стоки БТПП, съвместно с Търговския отдел на Посолството на Китайската народна република в София и Изпълнителната агенция за насърчаване на МСП ще проведат виртуално представяне на международното изложение.

Отправяме покана към фирми и предприемачи, активни в секторите: хранително-вкусова промишленост, селско стопанство, автомобилна промишленост, интелигентни индустрии, информационни технологии, лека промишленост, медицински сектор, търговия с услуги и др. да участват в представянето и да се запознаят с възможностите да станат част от Международния китайски панаир за вносни стоки. Събитието ще се проведе на 20 януари /сряда/ от 10,00 ч. Работен език – английски. Участието е безплатно.

За  регистриране за участие се попълва формата:

https://forms.gle/aayeaMns4rkv1EMf7

След регистрацията се получава линк за събитието.

БТПП е на разположение за допълнителна информация на тел.: 02 8117 489, e-mail: g.dimitrova@bcci.bg.

 


12.01.2021 г.

Още новини:

Видео:

Назад