Назад

С БГ Баркод: максимално автентични

Козметичната фирма „ИНДРАЛЕК“ ООД с най-много въведени продукти в периода 16-20 септември


Производителят на натурална и билкова козметика „Индралек“ ООД, който стои зад търговската марка „еЛек“, е въвел най-много продукти за седмицата 16-20 септември 2019 г. в електронния каталог БГ Баркод.

Фирмата стартира своята дейност през 2012 г., която е свързана с обработването и приложението на билки в помощ на човешкото здраве и здравословния начин на живот. Важен момент е налагането на собствената търговска марка „е-Лек“, чиито продукти са вече добре познати на потребителите.

„еЛек“ е позната предимно с лечебни веган мехлеми и натурални кремове. Билките не са обработвани с токсични вещества и не са подлагани на термична обработка. Технологичният режим на производството е съобразен с най-новите изисквания на Европейския съюз, осигуряващи чистотата на мазилата и кремовете, без тежки метали, пестициди, парабени и консерванти. Основни приоритети в дейността на фирмата са: стриктно придържане към натуралния произход на съставките; запазване на уникалността на рецептите; представяне и разпространение на качествени продукти, изготвени изцяло от натурални продукти; повишаване на информираността на клиентите по отношение на съвременните разбирания за здравословен начин на живот.

Данните за продуктите марка „е-Лек“ в БГ Баркод са изчерпателни и атрактивни. Предвид нарастващия дял на онлайн продажбите, фирмата залага на качествени продуктови фотографии за осъществяване на първия визуален контакт с клиентите. Електронният каталог БГ Баркод предвижда добавяне на изображения с различен изглед и анимация 360 градуса.

За фирмите, които не разполагат с професионални снимки, GS1 България предлага услуга за заснемане на продукти.

Повече информация за каталога БГ Баркод тук

Фейсбук: https://www.facebook.com/gs1bulgaria/ и https://www.facebook.com/tovaelek/

 


25.09.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад