Назад

Второ издание на Европейски парламент на предприятията

На 14 октомври 2010 г. в Европейския парламент в Брюксел ще се проведе второто издание на Европейски парламент на предприятията /ЕПП/, инициатива на ЕВРОПАЛАТИ – Асоциацията на европейските търговско-промишлени палати.

Целта на ЕПП е да се пресъздаде сесия на Европейския парламент, но с предприемачи, като се даде право на глас на представителите на европейските предприятия да изразяват своето мнение по актуални икономически теми. Европейският парламент на предприятията ще даде възможност представителите на бизнеса от страните членки на ЕС да застанат лице в лице с тези, които взимат решения в Европейския парламент и Европейската комисия. На срещата на ЕПП са поканени и официалните представители на ЕС – председателят на Европейската комисия, г-н Жозе Мануел Барозу, председателят на Европейския парламент, г-н Йержи Бузек, президента на Европейския съюз, г-н Херман ван Ромпой и др.

БТПП може да излъчи 18 депутати и има право да покани 8 официални гости за събитието на 14 октомври 2010 г. За това БТПП би желала да направи в кратки срокове добър подбор на свои представители, които да допринесат за добрия имидж на България като място за икономическа дейност. Обръщаме се към Вас с молба да разпространите горната информация и да излъчите кандидатури от Вашите среди за депутати в Европейския парламент на предприятията.

Молим за Вашия бърз отговор, като кандидатите за участие в ЕПП трябва да изпратят в срок до 26 май 2010 г. своя автобиография и попълнена регистрационна форма на английски език (съдържаща и кратко представяне на фирмата) на следните координати: intorg@bcci.bg или факс: 02/ 987 32 09.

Приложена изпращаме следната информация:

Оставаме на разположение при възникване на въпроси и очакваме Вашите кандидатури.
Дирекция "Международно сътрудничество и международни организации", БТПП
    Момчил Станишев
    експерт Международни организации
    тел.: (02) 8117 497
    фах: (02) 987 32 09
    e-mail: intorg@bcci.bg


29.04.2010 г.

Още новини:

Видео:

Назад